Prodat Dvoupokojový, Orlando, Orange County, Florida, walden cir

Prodat - Cod. 37245

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 94.76 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 0

Tento byt s rozlohou 94,76 čtverečních metrů, který se nachází v rezidenci v Orlandu, má 2 ložnice a 2 koupelny a je již vybaven klimatizací, detektory kouře, lednicí, troubou, sporákem a mikrovlnná trouba. myčka, pračka a sušička. Rezidence, ve které se nachází, nabízí velkou soukromou zahradu, dětské hřiště, parkoviště, prádelnu, posilovnu, lázně, tenisový kurt a bazén.

Tato nemovitost generuje čistý čistý příjem ve výši 7 752 USD, čímž dosahuje čistého výnosu 6,46% z hodnoty investice ve výši 120 000 USD, a to je přidáno do prvního roku bezplatné správy nemovitostí.

Proč se rozhodnete investovat do Orlanda?
Oblast Orlanda je mimořádně zajímavá pro ty, kteří chtějí investovat do Spojených států, přičemž mohou počítat s prosperující ekonomikou a vysokým počtem turistů - asi 70 milionů ročně - které přicházejí zejména z mnoha přítomných zábavních parků jako Disney World a SeaWorld Orlando.

Tito získali město titul "Světové hlavní město zábavních parků" a ve skutečnosti je Orlando domovem čtyř nejnavštěvovanějších vodních parků v USA a 7 z 10 nejnavštěvovanějších zábavních parků v celé Severní Americe.

Pokud hodláte koupit pro investiční účely, tato nemovitost je vynikajícím řešením ve střednědobém krátkodobém horizontu, zejména vzhledem k vysoké mezinárodní atraktivitě a výhodné a konkurenceschopné ceně, kterou nabízíme, ve srovnání s průměrnými hodnotami, tržní místní nemovitosti.

Investujte do Orlanda s námi.
Nabízíme investorům možnost koupit nemovitosti s vysokou a bezpečnou ziskovostí. Jedná se o domovy již pronajaté na trzích, jako je Florida, které neustále rostou. Nabízíme kompletní pomoc při investování: od účetních, daňových a právních služeb až po otevření a obnovu společností, od domicilu k Registrovanému zástupci, od otevření běžných účtů až po zaslání dokladů, od správy nemovitostí až po plánovací průzkum , virtuální prohlídka a letecké záběry, od dohledu nad stavbami až po prohlídku nemovitostí, od zaplacení poplatků za bydlení až po zaplacení daně z nemovitosti, od hledání nájemce až po sbírku nájemného, ​​od poradenských služeb due diligence a dodržování, aniž bychom zapomněli analýzu nemovitostí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB