Pronájem Třípokojový, kissimmee, Osceola County, Florida, 5005 Kyng's Heath Rd

Pronájem - Cod. 23654

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 98 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 5

vlastnictví:
Naše nemovitosti se nacházejí na nádraží nabízí prostorný městský dům na 98 m2. Tento dvoupodlažní jednotka má dvě ložnice s manželskou postelí, další ložnice se dvěma samostatnými lůžky a dvěma koupelnami a bains.De jednotka má plně vybavenou kuchyň a prádelna, společenská místnost a terasa dělá; Eason prostorný pro rodinu nebo přátele na 6 osob. Městský dům je třikrát větší než veškeré dostupné hotelovém pokoji v Orlandu a je zařízen v moderním stylu, což je optimální místo pro pobyt pro celou rodinu.
rušné město v blízkosti Disney, Universal a Sea World
Také v blízkosti horkých míst, jako je Downtown Disney, Lake Buena Vista a International Drive.

Umístění objektu nemovitosti:
Ideální místo pro strávení rodinné dovolené.
Kromě praktického hlediska samotné jednotky, resort má mnoho atraktivních výhod, jako jsou: velký vyhřívaný 2, 3 vířivky, 2 skluzavky při vysoké rychlosti s mnoha zvraty se pobaví každého bazény, plochy hry, bar u bazénu k dispozici pro všechny chutě v bazénu, mini golf 18 jamek, vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu k dispozici v každé vile, plně vybavená posilovna se saunou a hammam, centrum činnost, podnikání, kyvadlová doprava do Disney, Universal a Sea World, bezplatnou kyvadlovou dopravu do Lake Buena Vista, týdenní úklid, dřevěné uhlí a plynové grily centrum s piknik stoly se nacházejí ve středisku , krytý surfing centrum se nachází jen kousek od stanice. S tímto Resort se nachází v centru města, jen to trvá 15 minut nebo méně se dostanete do horkých míst v Orlandu, jako je mezinárodní letiště Orlando, Orange County Convention Center, nákupních center, Disney World, Sea World , Universal Studios, a hlavní centra nočního života a restaurací. Vezmeme to všechno v úvahu, Fantasy World Resort je ideálním místem pro vás a vaši rodinu, aby zůstali tak dlouho očekávaný v Orlandu, Florida dovolenou!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB